dimarts, 1 de novembre del 2016

REPTE DE NOVEMBRE - Coreografies famoses


Després de l'èxit del primer repte (per cert, moltes felicitats a totes i tots els que l'heu superat!), ja us podeu preparar per al següent... el repte de novembre!!!

En aquesta ocasió toca ballar! Però ballar una COREOGRAFIA FAMOSA.

Coreografies famoses n'hi ha moltes. De videoclips o de pel·lícules, en podeu triar la que vulgueu i imitar-ne els moviments (tant com pugueu) al ritme de la música.


EXEMPLES DE VIDEOCLIPS:


Thriller, Michael Jackson
La coreografia de totes les coreografies és, com no podia ser una altra, Thriller, de Michael Jackson. Ballar aquesta coreografia és tota una experiència, molt adequada per aquests dies que tot just han passat. I és taaan famosa que fins i tot de tant en tant s'intenta batre el rècord de gent ballant-la alhora. I organitzen ballades cada any. Podeu trobar més informació al respecte aquí: http://www.thrilltheworld.com/ 



Single Ladies, Beyoncé


 

 Macarena, Los del Río



 EXEMPLES DE PEL·LÍCULES:

Dirty Dancing
 


 Footloose
 

Grease

Slumdog Millionaire



INSTRUCCIONS:

- No cal fer la coreografia sencera! Ho repetiré, per si de cas algú s'ha despistat: NO CAL FER LA COREOGRAFIA SENCERA. Si algú ho vol, fantàstic. Si només feu el trosset més famós, fantàstic, també.

- Amb el repte passat ja us ho vaig dir, però amb aquest nou repte encara té més sentit que feu el repte en grup! Com més ballem, més riurem :P

- Penseu a gravar el vídeo amb el mòbil en posició horitzontal. Així aprofitem més la pantalla.

- Com que els vídeos pesaran força, cal que els pengeu al vostre Drive (si teniu compte Gmail, teniu Drive) i després els compartiu amb musicarcada@gmail.com.

- Últim dia d'entrega: dilluns, 28 de novembre.

Au! A moure l'esquelet!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari serà revisat
abans d'aparèixer publicat.
Rodolí!!